Zakelijk gebruik

Back-ups voor uw bedrijf, daar helpen wij u graag bij!

Als zakelijke gebruiker begrijpt u dat dataverlies grote gevolgen kan hebben voor de bedrijfscontinuïteit. De meeste zakelijke gebruikers snappen dan ook dat het maken van back-ups belangrijk is. De manier waarop deze back-ups momenteel gemaakt worden variëren van tape back-up op locatie tot aan een degelijke online oplossing. Wij hebben speciaal voor zakelijke klanten de zogeheten “back-up voor bedrijven” oplossingen; op maat gemaakte software voor de zakelijke gebruiker.

Wij helpen u graag om samen te werken aan uw ideale back-up omgeving. Hiervoor hebben wij diverse software pakketten beschikbaar die gecombineerd afgenomen kunnen worden zodat iedere server of bedrijfstak is voorzien van de meest efficiënte back-up. Door deze diversiteit kunt u de file server voorzien van een data back-up en de domain controller van een image back-up. Zo bent u er zeker van dat echt 100% van uw data veilig is. Met de optie om uw back-up dubbel op te slaan (standaard bij PRO Back-up) heeft u nog meer zekerheid.

De back-up voor bedrijven software

Onze back-up software is voorzien van alle gemakken en eisen die een zakelijke gebruiker heeft. De standaard AES encryptie en het opslaan van de data in een gecertificeerd Nederlands datacentrum zorgen voor een uitstekende veiligheid. De uitgebreide retentie opties en compressie zorgen ervoor dat u ver terug kunt in het verleden, zonder dat u grote kosten moet maken. De vele opties maken onze software compleet. Enkele van deze opties zijn:

  • MSSQL back-up
  • Exchange back-up
  • Image back-up met universele herstel opties
  • Disaster recovery
  • Online delen van bestanden
  • Eenvoudig herstellen

Naast deze uitgebreide feature set is het beheer op iedere wijze mogelijk: centraal of juist op iedere server apart met iedere gebruiker zijn eigen rechten. Omdat data niet altijd voorspelbaar is, kunt u maandelijks up- en downgraden zodat u niet teveel betaalt. Weet u wel wat u nodig heeft en geniet u liever van wat meer korting? Dan kunt u een contract voor 6 of 12 maanden afsluiten. Ons pakket kent geen limiet op het maken van back-ups of het herstellen van back-ups, u kunt dus gerust ieder uur een back-up maken indien gewenst.

Back-up voor bedrijven op maat

Ieder bedrijf is anders. Een accountant heeft andere back-ups nodig dan een ICT bedrijf. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze adviseurs u voorzien van advies in een persoonlijk gesprek. In dit gesprek wordt gekeken welke software het beste bij uw bedrijf past, of dat er wellicht een combinatie gemaakt moet worden om tot het beste resultaat te komen. Al onze aangeboden software werkt op zowel Windows, Linux als Mac. Bent u klant in een datacenter en/of maakt u zich zorgen over de grote hoeveelheden aan data die over het internet verstuurd gaan worden? U kunt de eerste back-up laten maken op een lokale (door backupruimte) aangeleverde harde schijf, die wij dan voor u importeren. Na deze initiële import zal de software slechts de aanpassingen versturen. Een andere optie is een directe verbinding naar onze back-up oplossing. Hierover vertellen wij u graag meer in een persoonlijk gesprek. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie! Of ga direct naar onze back-up voor bedrijven product pagina’s:

Pro Back-up (vergelijkbaar met VEEAM)
High Volume Back-up
FTP back-up
Cloud opslag

Binnen 5 stappen een advies op maat!

Stap 1. Welke apparaten wilt u voorzien van een backup?

Binnen 5 stappen een advies op maat!

Vraag 2: Hoeveel apparaten wilt u voorzien van een backup?

Binnen 5 stappen een advies op maat!

Vraag 3: Welke omschrijving past het beste bij uw wensen?

Binnen 5 stappen een advies op maat!

Vraag 4: Wat is voor u belangrijker?

Binnen 5 stappen een advies op maat!

Vraag 5: Hoe is uw ICT kennis?

Ons advies: Pro backup pakket

Stel hieronder uw eigen Pro backup pakket samen

Opslag
De software heeft geen limiet in het aantal servers / computers of VM's.
0gb
0 /maand

Ons advies: Cloud opslag pakket

Stel hieronder uw eigen Cloud opslag pakket samen

Opslag
Onze oplossing kent geen beperking in het aantal gemaakte backups.
0gb
0 /maand

Ons advies: Volume pakket

Stel hieronder uw eigen Volume pakket samen

Opslag
Onze oplossing kent geen beperking in het aantal gemaakte backups.
0gb
0 /maand

Ons advies: FTP Backup pakket

Stel hieronder uw eigen FTP Backup pakket samen

Opslag
Onze oplossing kent geen beperking in het aantal gemaakte backups.
0gb
0 /maand

Wij helpen u graag met een pakket op maat

Neem contact met ons op via 010 890 0999 of info@backupruimte.nl

Contact formulier

Populaire pakketten

Veel voor weinig

Volume Back-up

100GB


Grote bestanden(sets)

Voordelig geprijsd

Uitbreidbaar met vele opties

20/maand

Online schijf

Cloud Opslag

100GB


Bestanden overal beschikbaar

Eenvoudig bestanden delen

Voordelig en veilig

10/maand