Accountants en boekhouders back-up

Online back-ups voor accountants en boekhouders

Waarom online back-ups als accountant of boekhouder?

Als accountant of boekhouder werkt u met cijfers van veel verschillende bedrijven. Het verwerken van deze cijfers gebeurt vaak online of via een server op kantoor. De boekhoud data bevat vaak veel handmatig werk en u moet er dan ook niet aan denken deze data van een dag te missen.
Als accountant of boekhouder kunt u zonder deze data uw activiteiten niet uitvoeren. Naast het feit dat dit erg vervelend is, heeft u als accountant of boekhouder een bewaarplicht. Tijd is geld en de betrouwbaarheid van uw financiële diensten is een kostbaar bezit. Wij bieden u de perfecte oplossing voor het veiligstellen van uw data. Dit kan met onze online back-up of met onze onsite oplossing!

Wij zorgen ervoor dat alles veilig staat:

  • Accountview data zoals jaarrekeningen en import bestanden
  • Exact data
  • Unit4 Multivers data
  • Davilex data
  • SAP data

De back-ups zet u terug met een paar drukken op de knop. Ook als u een een fout heeft gemaakt, is een back-up van een specifieke datum binnen enkele seconden hersteld. Als accountant of boekhouder kunt u zonder deze data uw activiteiten niet uitvoeren.

Onze software werkt uitstekend samen met de meest bekende financiële software pakketten zoals Accountview (en andere Visma pakketten), Exact, Unit4 Multivers, Davilex en SAP.

Backupruimte - backup voor boekhouders

Onze software is zo ontwikkeld dat al uw zorgen worden weggenomen. Back-ups kunt u inplannen op een door u gekozen moment, zodat uw werk geen hinder ondervindt van de back-up. Heeft u niet genoeg kennis? Dan komen we graag bij u langs om het gratis voor u te installeren.

Wat doet onze software?

1. Back-ups verlopen automatisch volgens schema; menselijk handelen wordt overbodig. Per back-up taak kan de uitvoerfrequentie gedefinieerd worden. Eenmaal ingesteld werkt het volledig automatisch en ontvangt u e-mails met statusupdates. U bespaart tijd en daarom ook geld!

2. Het versleutelen van de data met een unieke encryptie code, de beveiligde internetverbinding (SSL) en de opslag in een solide en beveiligd datacenter garanderen maximale privacy. Alleen uzelf kunt bij uw data!

3. Automatische rapportages in de client-software en via e-mail zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de status van uw back-ups. Back-ups worden gegarandeerd gemaakt. Als een back-up niet wordt uitgevoerd omdat de computer uit staat, zal deze automatisch starten wanneer de computer weer inschakelt.

4. Onze software is beschikbaar voor de meest voorkomende besturingssystemen, zoals Microsoft Windows, Mac OS X en Linux/Unix. Tevens kan onze software backups maken van een MS Exchange Server en MSSQL Server zonder de operationele processen te onderbreken. Zelfs het back-uppen van individuele mappen van Exchange is mogelijk.

5. Om Backupruimte.nl software te gebruiken is geen uitgebreide IT-kennis nodig. Installatie en beheer zijn zeer eenvoudig en worden ondersteund door wizards. Software-updates zijn volledig automatisch. Tevens kunt u door middel van een veilige webtoegang altijd en overal bij uw data. Zonder dat u de Backupruimte.nl software geïnstalleerd heeft, kunt u op deze wijze data herstellen.