Hosting bedrijven back-up

Online backups voor hosting bedrijven en website eigenaren, maak eenvoudig backups van Plesk, DA en Cpanel

Waarom online back-ups als webhosting provider?

Als hosting provider biedt u vaak online ruimte aan bij uw klanten en deze klanten slaan steeds meer belangrijke gegevens digitaal op. U moet er niet aan denken deze data te verliezen bij bijvoorbeeld een server crash, brand, waterschade, diefstal of een computervirus. Als bedrijf kunt u het niet veroorloven deze data te verliezen en uw klanten kunnen niet zonder hun klantinformatie, ordergegevens, website en/of product data.

Backupruimte.nl biedt u een FTP oplossing voor het maken van eigen back-ups. Dit is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het back-uppen van uw hosting omgeving. Onze FTP ruimte biedt SSL ondersteuning voor nog het nog veiliger overzetten van belangrijke website-, database- en maildata. Tevens is onze FTP ruimte getest met alle grote panels die beschikbaar zijn in de hosting markt:

backup webhost

Het instellen kunt u eenvoudig binnen uw eigen hosting omgeving doen; Backupruimte stelt hiervoor een handleiding beschikbaar. Ook bieden wij u de mogelijkheid om, geheel kosteloos, deze instellingen door ons te laten doen, zodat u zeker weet dat de back-ups goed ingesteld staan.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de FTP back-up te gebruiken voor reguliere data zoals vakantiefoto’s, belangrijke documenten en verslagen. Met onze FTP back-up bepaalt u helemaal zelf hoe u de ruimte indeelt.

Waarom FTP backup van backupruimte.nl?

  • U deelt zelf de ruimte naar wens in.
  • Wij bieden u een beveiligde FTP verbinding (SSL) aan, de data wordt in een solide en beveiligd datacenter opgeslagen.
  • Onze online FTP back-up ruimte werkt samen met alle grote hosting panels.
  • U krijgt gratis hulp bij installatie.
  • Er is geen uitgebreide kennis nodig om de back-ups te beheren, éénmaal ingesteld zal alles onderhoudsvrij blijven werken.