Restaurant en hotel back-up

Online backups voor restaurant en hotel eigenaren, maak eenvoudige backups met onze online software

Waarom online back-ups als restaurant of hoteleigenaar?

U ontvangt dagelijks veel gasten in uw restaurant of hotel. Al deze gasten ontvangen een rekening en vaak maakt u deze rekeningen digitaal aan. Om al deze gasten te voorzien van het heerlijke eten dat u serveert, moet u producten inkopen. Steeds meer van deze producten worden online besteld. Ook de inkoop geschiedenis wordt vaak bijgehouden in een computersysteem.

Zo serveert u bijvoorbeeld in de eerste weken van de asperge aanzienlijk meer asperges dan in de weken daarna. Al deze data wordt vaak bijgehouden door een computersysteem. Ook uw personeel en planning zal gebruik maken van een computer om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Heeft u al eens nagedacht wat de gevolgen zijn wanneer u deze data verliest (bijvoorbeeld door brand, waterschade, diefstal of een computervirus)? Als bedrijf kunt u het zich niet veroorloven deze data te verliezen.

Backupruimte.nl biedt u een oplossing voor het maken van uw eigen back-ups. Dit is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het back-uppen van uw POS omgeving of andere programma’s.

Backupruimte - Online

Onze software is zo ontwikkeld dat al uw zorgen worden weggenomen. Back-ups kunt u inplannen op een door u gekozen moment, zodat uw werk geen hinder ondervindt van de back-up.

Wat doet onze software?

1. Back-ups verlopen automatisch volgens schema; menselijk handelen wordt overbodig. Per back-up taak kan de uitvoerfrequentie gedefinieerd worden. Eenmaal ingesteld werkt het volledig automatisch en ontvangt u e-mails met statusupdates. U bespaart tijd en daarom ook geld!

2. Het versleutelen van de data met een unieke encryptie code, de beveiligde internetverbinding (SSL) en de opslag in een solide en beveiligd datacenter garanderen maximale privacy. Alleen uzelf kunt bij uw data!

3. Automatische rapportages in de client-software en via e-mail zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de status van uw back-ups. Back-ups worden gegarandeerd gemaakt. Als een back-up niet wordt uitgevoerd omdat de computer uit staat, zal deze automatisch starten wanneer de computer weer inschakelt.

4. Onze software is beschikbaar voor de meest voorkomende besturingssystemen, zoals Microsoft Windows, Mac OS X en Linux/Unix. Tevens kan onze software backups maken van een MS Exchange Server en MSSQL Server zonder de operationele processen te onderbreken. Zelfs het back-uppen van individuele mappen van Exchange is mogelijk.

5. Om Backupruimte.nl software te gebruiken is geen uitgebreide IT-kennis nodig. Installatie en beheer zijn zeer eenvoudig en worden ondersteund door wizards. Software-updates zijn volledig automatisch. Tevens kunt u door middel van een veilige webtoegang altijd en overal bij uw data. Zonder dat u de Backupruimte.nl software geïnstalleerd heeft, kunt u op deze wijze data herstellen.