Tandarts back-up

Onze software werkt perfect samen met alle bekende tandarts software

Als tandarts slaat u steeds meer gegevens digitaal op. Denk hierbij aan:

  • Patiëntenagenda
  • Patiëntengegevens
  • Facturen
  • Röntgenfoto’s

Als mondhygiëniste, tandarts of tandartspraktijk kunt u zonder deze informatie uw activiteiten niet uitvoeren. Naast het feit dat het niet voorhanden hebben van deze data erg vervelend is, heeft u als tandarts een bewaarplicht:

Volgens artikel 7:454, derde lid, van het Burgelijke Wetboek (BW) ‘dient de medische hulpverlener de gegevens die zich in zijn dossier met betrekking tot de behandeling van de patiënt bevinden, gedurende tien jaren te bewaren, te rekenen vanaf het tijdstip waarop zij zijn vervaardigd, of zoveel langer als redelijkerwijs uit de zorg van een goed hulpverlener voortvloeit.’tamdarts2

Onze software werkt uitstekend samen met de meest bekende tandarts softwarepakketten zoals Visiquick, Exquise, Novadent en Simplex. Back-ups kunt u inplannen op een door u gekozen moment, zodat uw werk geen hinder ondervindt van de back-up.

Wat doet onze software?

1. Back-ups verlopen automatisch volgens schema; menselijk handelen wordt overbodig. Per back-up taak kan de frequentie gedefinieerd worden. Eenmaal ingesteld werkt het volledig automatisch en ontvangt u e-mails met status updates. U bespaart hiermee tijd en daarom ook geld!

2. Het versleutelen van de data met een unieke encryptie code, de beveiligde internetverbinding (SSL) en de opslag in een solide en beveiligd datacenter garanderen maximale privacy. Alleen uzelf kunt bij uw data!

3. Automatische rapportages in de client-software en via e-mail zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de status van uw back-ups. Back-ups worden gegarandeerd gemaakt. Als een backup niet wordt uitgevoerd omdat de computer uit staat, zal deze automatisch starten wanneer de computer weer inschakelt.

4. Onze software is beschikbaar voor de meest voork-omende besturingssystemen, zoals Microsoft Windows, Mac OS X en Linux/Unix. Tevens kan onze software back-ups maken van een MS Exchange Server en MSSQL Server zonder de operationele processen te onderbreken. Zelfs het back-uppen van individuele mappen van Exchange is mogelijk.

5. Om Backupruimte.nl software te gebruiken is geen uitgebreide IT-kennis nodig. Installatie en beheer zijn zeer eenvoudig en worden ondersteund door wizards. Software-updates zijn volledig automatisch. Tevens kunt u door middel van een veilige webtoegang altijd en overal bij uw data. Zonder dat u de Backupruimte.nl software geïnstalleerd heeft, kunt u op deze wijze data herstellen.

Opslag
De software heeft geen limiet in het aantal servers / computers of VM's.
0gb
0 /maand