De beste keuze

Uw bedrijf voorzien van een veilige online back-up.

Met de keuze om een back-up dienst af te nemen bij Backupruimte.nl weet u zeker dat u een goede keuze maakt. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de back-up wereld waar veel is veranderd. Om iedereen te voorzien van een passende oplossing bieden wij meerdere back-up oplossingen aan. Iedere oplossing heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen, in het kort:

PRO Back-up:

Eenvoudig en centraal te beheren, features zoals VM, Microsoft Exchange, MS SQL en image back-ups met universele herstelopties maken dit tot de meest complete oplossing.

Volume back-up:

Geschikt voor grote volumes aan data voor een voordelige prijs. De software wordt op iedere machine individueel beheerd en heeft vele features zoals MSSQL, MySQL, Microsoft Exchange en Virtual Machine back-up.

FTP Back-up:

Speciaal voor hosting back-ups en eenvoudige dataopslag zonder encryptie.

Cloud opslag:

Vooral geschikt om al uw bestanden centraal te houden en eenvoudig te delen met andere mensen.

Al onze producten zijn eerlijk geprijsd zodat ook doorontwikkeling mogelijk is. Regelmatig worden er dan ook features toegevoegd die de ervaringen en mogelijkheden nog verder verbeteren. Last but not least hebben wij zeer ruime openingstijden en daarbuiten een noodnummer beschikbaar voor noodgevallen. Wij staan klaar om de continuïteit van uw bedrijf te garanderen! Zoek dus niet verder en maak uw back-up keuze vandaag nog!

 

 

 

Altijd & overal bereikbaar

Overal ter wereld inloggen
wanneer het u uitkomt!

24/7 bereikbaar

Problemen of direct nood-hulp nodig? Wij staan voor u klaar!

Ongelimiteerd groeien

Geen limitaties en extreem flexibel!