Klanten ervaringen

Een aantal ervaringen van onze trouwe klanten.

Wij delen graag de mening van onze klanten. Van de bakker op de hoek tot grote ISP’s; ons klantenbestand is zeer divers. Een aantal van hen delen graag hun ervaringen hieronder.

IPmarketing, Zwolle. Biedt zeer intelligente website oplossingen aan voor webmasters. Wij zorgen ervoor dat hun webservers dagelijks worden voorzien van een back-up in het geval van nood. Gerdinand zegt: “Als online je meeste omzet binnenkomt en dan bedoel ik voornamelijk leads en bestellingen, dan is het hebben van een goede back-up essentieel. Na het eerste gesprek ben ik direct over gegaan tot aankoop van een FTP ruimte die overigens volledig door Backupruimte.nl is ingesteld.” IPmarketing is al vele jaren klant en heeft vaak gebruik gemaakt van onze herstel service waardoor eventuele script aanpassingen die fout waren gegaan direct weer gecorrigeerd konden worden.


i3D.net; Rotterdam. Eén van de vele Value Added Resellers (VAR) van ons product en voorziet hun klanten van dezelfde oplossingen die wij aanbieden tegen dezelfde prijzen dankzij ons reseller model. Directeur Stijn Koster zegt hierover: “We hebben na een goed advies gesprek met backupruimte bekeken wat de impact zou zijn bij uitval van één van onze servers, of erger, wanneer wij niet meer over de data en/of programma’s konden beschikken. Daarop hebben wij besloten zowel intern als extern in zee te gaan met backupruimte. Ik ben van mening dat je een gespecialiseerd vraagstuk aan de getrainde back-up professionals moet over laten. En ik ben zeer blij met deze keuze. De back-ups lopen goed, zijn beveiligd met encryptie en gaat er een keer wat mis dan lossen ze dit pro-actief op.”

 


Fitsz, een Value Added Reseller (VAR), bij Fitsz kunt u terecht voor al uw ICT vraagstukken. Wij kunnen uw computernetwerk en telecom apparatuur leveren, beheren; de aanleg, het onderhoud en het voorkomen en verhelpen van storingen. Wij hebben kennis van zaken, wij werken efficiënt en servicegericht.

Op de vraag waarom Matthijs voor backupruimte.nl heeft gekozen zegt hij het volgende: “Na een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor was ik erg benieuwd geworden naar de opties van de software. Ik heb daarom een gratis proef periode aangevraagd en gekeken of deze oplossing iets is wat mijn klanten zoeken. Na deze test was ik zeer positief over de functies en de eenvoud ervan. Al snel groeide onze omgeving van MB’s naar TB’s. Een mooie groei, mogelijk gemaakt door goede software en uitstekende service.”


FMTC, Een aanbieder van veiligheidstrainingen zoals bijvoorbeeld: Industrie, offshore, maritieme, en BHV trainingen. Online worden er dagelijks honderden boekingen gedaan op de website van FMTC. Joeri zegt hierover: “We hebben flink geïnvesteerd in de veiligheid en bereikbaarheid van onze website, een korte onderbreking kan grote financiële gevolgen hebben. Maar al deze maatregelen houden bijvoorbeeld geen menselijke fout tegen, en 100% veiligheid bestaat eigenlijk nooit. Na eerdere positieve hebben we besloten wederom in zee te gaan met backupruimte,nl.” FMTC is één van de klanten met een garantie op de herstel tijd in het geval van een calamiteit. 24/7 staan wij voor ze klaar.


Een greep uit onze overige klanten:

Binnen 5 stappen een advies op maat!

Stap 1. Waarvoor gaat u de software gebruiken?

Binnen 5 stappen een advies op maat!

Vraag 2: Hoeveel opslag denkt u nodig te hebben?

Binnen 5 stappen een advies op maat!

Vraag 3: Wat is voor u belangrijker?

Binnen 5 stappen een advies op maat!

Vraag 4: Hoe is uw algemene computer kennis?

Binnen 5 stappen een advies op maat!

Vraag 5: Mijn budget is per maand voor 10GB opslag is

Ons advies: Pro backup pakket

Stel hieronder uw eigen Pro backup pakket samen

Opslag
De software heeft geen limiet in het aantal servers / computers of VM's.
0gb
0 /maand

Ons advies: Cloud opslag pakket

Stel hieronder uw eigen Cloud opslag pakket samen

Opslag
Onze oplossing kent geen beperking in het aantal gemaakte backups.
0gb
0 /maand

Ons advies: Volume pakket

Stel hieronder uw eigen Volume pakket samen

Opslag
Onze oplossing kent geen beperking in het aantal gemaakte backups.
0gb
0 /maand

Ons advies: FTP Backup pakket

Stel hieronder uw eigen FTP Backup pakket samen

Opslag
Onze oplossing kent geen beperking in het aantal gemaakte backups.
0gb
0 /maand

Wij helpen u graag met een pakket op maat

Neem contact met ons op via 010 890 0999 of info@backupruimte.nl

Contact formulier
Direct aan de slag

Na betaling kunt u
direct online!

Ongelimiteerd groeien

Geen limitaties en extreem flexibel!

Zekerheid zonder zorgen

Onze oplossingen geven u zekerheid en rust.