Meer informatie

Over onze kernwaarden en kernzaken

Het is belangrijk om te weten met wie u zaken doet, wij geven u daarom graag wat meer informatie over wie wij zijn en waar wij voor staan. Backupruimte.nl biedt niet één oplossing maar een aantal varianten zodat wij iedere klant kunnen voorzien van de best mogelijke oplossing. Zeg je back-ups, dan zeg je veiligheid. Onze veiligheid stopt niet bij het aanbieden van een product dat u veiligheid geeft. Onze gehele bedrijfsvoering is ingericht op veiligheid. Zo staan we in een ISO 27001 gecertificeerd datacenter en nemen we het netwerk af bij een CDSA (bestandenbescherming) gecertificeerde onderneming.

Alleen onze beste engineers hebben fysieke toegang tot onze serversystemen en alle data staat opgeslagen in Nederland. Naast al deze beveiliging gebruikt onze website en back-up software standaard SSL en is er altijd een encryptie sleutel (AES 256) nodig voor het maken van online back-ups. Maakt u FTP back-ups? Wij scannen alle data dagelijks op virussen en malware zodat uw FTP data bij herstel virusvrij is.

Onze Missie:

Back-up een standaard behoefte maken binnen iedere organisatie door gebruik te maken van één van onze online back-up diensten.

Onze Visie:

Mensen blij maken met een ramp door een betrouwbare back-up oplossing klaar te hebben staan wanneer het moet.

24/7 bereikbaar

Problemen of direct nood-hulp nodig? Wij staan voor u klaar!

Ongelimiteerd groeien

Geen limitaties en extreem flexibel!

Zekerheid zonder zorgen

Onze oplossingen geven u zekerheid en rust.