Back-up features

Unieke technologie om het maximale uit uw back-up te halen

Onze producten zijn uniek door de vele unieke features per pakket. Deze back-up features bevatten geavanceerde technologieën waardoor het optimale uit een back-up gehaald kan worden. De belangrijkste features en de werking ervan zullen wij hieronder beschrijven:

 

 

Office 365 Back-up

Met office 365 heeft u al uw bestanden en e-mails veilig online in de cloud bij Microsoft. Deze bestanden zijn echter niet beschermd tegen menselijke fouten. Het verwijderen van e-mals of bestanden is definitief en niet herstelbaar. Bij traditionele hosting is het afnemen van back-up vaak een standaard procedure. Bij de cloud diensten wordt vaak uit gegaan van een standaard veiligheid wat niet altijd terecht is.

Het gebruik en instellen van office 365 back-ups is zeer eenvoudig. In een aantal stappen bepaalt u wat u wenst te back-uppen en hoelang u deze wenst te bewaren. De back-up is te beveiligen met een encryptiesleutel voor extra veiligheid. Wat kunt u verwachten van deze oplossing?

  • Het eenvoudig terug zetten van mailboxen naar lokale opslag
  • Het eenvoudig herstellen van e-mails attachments, contacten en kalender items
  • e-mail content lezen vanuit de back-up zonder herstel procedure
  • e-mails versturen vanuit de herstel procedure

Heeft u interesse in deze oplossing? Vraag nu de gratis proef periode aan of neem contact met ons op!

Exchange back-up

Bij de Pro-backup oplossing heeft u uitgebreide opties om uw Microsoft Exchange servers of zelfs mailboxen te back-uppen. Met onze speciale Exchange plugin, die zonder meerprijs wordt aangeboden, kunt u eenvoudig en betrouwbaar een back-up maken van uw Exchange omgeving. De Exchange server kan blijven draaien terwijl deze back-up gemaakt wordt. De back-ups zijn incrementeel en alleen de aanpassingen worden gestuurd naar de server. Hierdoor kan de back-up in een korte tijd gemaakt kan worden.

Heeft u interesse in deze oplossing? Vraag nu de gratis proef periode aan of neem contact met ons op!

Disaster recovery: Direct starten als VM

U kunt een virtuele machine uitvoeren vanaf een back-up op schijfniveau die een besturingssysteem bevat. Met deze bewerking, ook wel direct herstel genoemd, kunt in enkele seconden een nieuwe virtuele server bedrijfsklaar maken. De virtuele schijven worden direct vanuit de back-up geëmuleerd en nemen dus geen ruimte in beslag in de gegevensopslag. De opslagruimte is alleen vereist om wijzigingen van de virtuele schijven te bewaren.

We raden aan deze tijdelijke virtuele machine maximaal drie dagen uit te voeren. Vervolgens kunt u deze volledig verwijderen of zonder downtime converteren naar een gewone virtuele machine (voltooien).

Zolang de tijdelijke virtuele machine bestaat, kunnen er geen bewaarregels worden toegepast op de back-up die door die machine wordt gebruikt. Back-ups van de oorspronkelijke machine kunt u blijven uitvoeren.

Waarvoor gebruiken?

  • Noodherstel; Breng direct een kopie van een machine online wanneer de betreffende machine fouten heeft.
  • Back-up testen; Voer de machine uit vanaf de back-up en controleer of het gastbesturingssysteem en applicaties naar behoren werken.
  • Toegang tot applicatiegegevens; Gebruik terwijl de machine wordt uitgevoerd de eigen beheerhulpmiddelen van de applicatie om de vereiste gegevens te openen en uit te pakken.

Heeft u interesse in deze oplossing? Vraag nu de gratis proef periode aan of neem contact met ons op!

Opslag
De software heeft geen limiet in het aantal servers / computers of VM's.
0gb
0 /maand