Disaster recovery

Met onze back-up oplossing kunt u uw disaster recovery plan compleet maken.

Iedere onderneming heeft baat bij een disaster recovery plan. Hierin wordt beschreven welke stappen er genomen worden bij een natuur- of menselijke ramp. Binnen ieder bedrijf worden IT gerelateerde zaken gebruikt; van een kassasysteem bij de bakker tot een heel cluster met virtuele servers bij een ICT reseller.

Met onze back-up oplossingen kunt u uw disaster recovery plan compleet maken. Met onze image back-up functionaliteit bent u binnen enkele uren weer volledig operationeel. Wanneer u gebruikt maakt van virtuele servers kan dit zelfs binnen enkele minuten zijn. Een heel belangrijk aspect is natuurlijk de aanwezigheid van hardware om een herstel op uit te voeren. Vaak bij grote rampen gaan veel IT zaken zoals servers en switches verloren. In dat geval is er een plan nodig om uw omgeving op andere apparatuur weer op te kunnen starten. Wij kunnen u voorzien in deze behoefte en hebben hiervoor een breed aanbod van servers beschikbaar in het geval van nood. Deze kunnen in ons datacenter maar indien gewenst ook bij u op locatie geplaatst worden. Dit alles tegen één all-in prijs zonder verrassingen.

Afspraken op maat

Geen enkel disaster recovery plan is gelijk, iedere klant heeft eigen wensen en eisen. Een plan maken we dan ook altijd samen met u perfect op maat. Ook de verantwoordelijkheden spreken we duidelijk af; Wie is er verantwoordelijk voor het maken van de back-up en wie voor het herstel? Al deze zaken bespreken we graag met u in een persoonlijk gesprek bij ons of bij u op kantoor, zonder verplichtingen. Heeft u interesse of vragen over de mogelijkheden om een ramp niet uit te laten lopen op een faillissement? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
Direct aan de slag

Na betaling kunt u
direct online!

Automatische backups

Zonder zorgen aan het werk,
dat is toch heerlijk!

Ongelimiteerd groeien

Geen limitaties en extreem flexibel!