Over Backupruimte.nl

Meer informatie over het bedrijf backupruimte.nl

Backupruimte is al jaren een begrip in de back-up wereld. In 2005 zijn we begonnen als kleine onderneming en in de afgelopen 10 jaar zijn we gegroeid tot een groot bedrijf met vele samenwerkingen en hebben we vele veranderingen doorgemaakt op zowel het technische als het bedrijfsvlak. De meest recente wijziging vond plaats in 2012. Backupruimte is toen in de grotere onderneming ICTComplete gestopt. De voordelen hiervan zijn legio. Zo hebben we nu een personeelsbestand van 25 personen tot onze beschikking en zijn onze openingstijden verder uitgebreid van 08.00 tot 0.00. Deze samenwerking is dan ook voornamelijk aangegaan om onze klanten betere support opties te bieden.

Service en kwaliteit

Bij ons staan service en kwaliteit bovenaan en bij iedere keuze die we maken houden we deze twee zaken in het vizier. Zo gebruiken we alleen merk servers en opslag van Dell en/of HP. Al onze diensten worden iedere minuut gecontroleerd op het functioneren en alles is van a tot z redundant uitgevoerd. Ook onze keuze van datacenter en het bijbehorende netwerk is gemaakt vanwege de perfecte kwaliteit en service.

Het datacenter waarin al onze primaire apparatuur draait is SmartDC Rotterdam. Het netwerk dat wij gebruiken is van i3D.net en staat bekend als één van de beste en grootste datacenter netwerken van Nederland. Door gebruik te maken van een netwerk met uitstekende kwaliteit bent u er zeker van dat uw back-up altijd snel ontvangen of verstuurd kan worden door onze servers.