Data en schijf herstel

Herstellen van harde schijven, ssd, flash geheugen en meer tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Voorkomen is beter dan genezen, maar soms is het kwaad al geschiedt. Ook hiervoor hebben wij een oplossing beschikbaar. Dataverlies is mogelijk in elke vorm en omvang, zo kan een schijf defecte sectoren hebben of kan het voorkomen dat deze soms helemaal niet meer draait. Voor elke situatie hebben wij een passende data herstel oplossing (data recovery). Indien het om een enkele disk gaat zullen wij met speciale software kijken of er nog data te herstellen valt. Indien dit niet het geval is, en standaard bij complexe raid opstellingen zullen wij de schijf aanbieden bij onze partner Stellar. Dat geeft u als klant unieke mogelijkheden op het gebied van data herstel.

Voorkom dataverlies met data herstel van Backupruimte

Grote kans dat uw data nog te herstellen is

In 95% van de gevallen is uw data terug te halen. Hiervoor ondergaat de schijf eerst een gratis diagnose. Dit kan tot 10 dagen duren. Een snellere (binnen 24 uur gereed) diagnose is ook mogelijk maar geschiedt tegen betaling vooraf. Na de diagnose ontvangt u van ons bericht terug of en wat er van de schijf te herstellen is en direct daarbij een prijsopgave. Na akkoord zal onze partner de schijf of schijven herstellen met No Cure No Pay condities. U kunt bij ons terecht voor het terughalen van uw documenten en bestanden van alle apparaten zoals pc’s, laptops, externe harde schijven, nas systeem, ssd’s, sd-kaartjes, micro sd kaartjes, etc. Wenst u meer informatie of wilt een schijf ter reparatie aanbieden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op: 010-8900999. Wij kunnen u dan voorzien van de juiste oplossing voor een aantrekkelijke prijs. In de meeste gevallen bent u bij ons voordeliger uit dan direct bij Stellar.

Data herstellen

Voorkomen van dataverlies

Nadat uw schijf is gerepareerd krijgt u van ons een aanbod om voortaan software van Backupruimte te gebruiken om dataverlies met een juiste back-up te voorkomen. Er is geen andere en betere manier om uw bestanden veilig te stellen dan het maken van een back-up en deze buiten de deur te bewaren door gebruik te maken van onze software.