FTP Back-up

FTP back-up is uiterst geschikt voor controlpanels, zoals Cpanel, Plesk of Directadmin.

Soms is het onnodig dat u onze software oplossingen gebruikt voor het maken van back-ups, bijvoorbeeld voor webhosting of andere eenvoudige back-up oplossingen. Onze FTP back-up oplossing biedt u een snelle FTP of SFTP verbinding aan direct naar onze back-up servers.

FTP back-up is uiterst geschikt voor controlpanels, zoals Cpanel, Plesk of Directadmin. Daarnaast kunnen wij u gratis helpen met het instellen ervan. Ook bieden wij tal van software oplossingen aan waarmee u de ruimte kunt koppelen als extra harde schijf aan uw computer of server. Zo kunt u heel eenvoudig bestanden opslaan in de cloud. Deze manier van werken maakt ook het veilig opslaan van Windows back-up en Time Machine zeer eenvoudig. In plaats van een koppeling als extra schijf kunt u de opslag ruimte ook eenvoudig koppelen als netwerk locatie.

FTP back-up van cPanel, DirectAdmin en Parallels

Eenvoudig en betaalbaar

FTP ruimte is niet beveiligd met een encryptiesleutel, maar is wel uiterst eenvoudig te herstellen in geval van nood. Uiteraard wordt de data wel veilig opgeslagen op onze back-up servers die in een goed beveiligd datacenter staan. Door deze eenvoud betaalt u voor deze oplossing ook minder dan voor onze software oplossingen.

Extra veiligheidsopties

Wij bieden klanten vanaf het 500GB pakket een optie tot een zogeheten ACL. Dit houdt in dat u vooraf opgeeft welke servers of computers verbinding mogen maken naar de externe ruimte. Door dit in te stellen voorkomt u ongewenste bezoekers in het geval uw wachtwoord wordt gekraakt of gestolen. Heeft u extra beveiliging van de data nodig? Dan kunt u er bij ons voor kiezen om de data ook in ons 2e datacenter op te laten slaan tegen een geringe meerprijs. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Heeft u vragen, neem dan ook gerust contact op per telefoon: 010-8900999 of per mail via ons contactformulier.

FTP Back-up oplossing

Opslag
Onze oplossing kent geen beperking in het aantal gemaakte backups.
0gb
0 /maand
Direct aan de slag

Na betaling kunt u
direct online!

24/7 bereikbaar

Problemen of direct nood-hulp nodig? Wij staan voor u klaar!

Zekerheid zonder zorgen

Onze oplossingen geven u zekerheid en rust.