Pro Backup

Uw bedrijf voorzien van enterprise (image) back-up tegen een betaalbare prijs.

De meest complete back-up oplossing in ons assortiment met een uitgebreid scala aan functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld: Office 365 back-up, image back-up en SQL back-up. Het maken én herstellen van back-ups is zo eenvoudig dat er geen uitgebreide IT kennis voor nodig is. De Pro Back-up oplossing is voorzien van alle gemakken en vereisten voor een enterprise back-up oplossing. Zo wordt iedere back-up die u naar onze omgeving stuurt opgeslagen in twee veilige en geografisch gescheiden datacenters binnen Nederland. Deze datacenters zijn gecertificeerd, net zoals onze back-up software.

Backupruimte herstel image back-up

Het instellen van de back-up gaat zeer eenvoudig via een online portal waarin u alle servers of desktops gezamenlijk kunt beheren. Er is dus één interface beschikbaar voor al uw servers. Binnen deze portal kunt u gebruikers of beheerders toewijzen per server of desktop. Zo heeft u een duidelijk overzicht van uw omgeving en de status ervan. Ook het herstellen van een back-up kunt u doen via deze portal. Dat kunnen losse bestanden zijn, uw Office 365 e-mail, een Exchange server of zelfs een gehele virtuele machine. Wanneer u een bare-metal image back-up maakt (een kopie van uw server of desktop) heeft u zelfs de optie om in deze image op zoek te gaan naar bestanden die u wilt herstellen. Onze software ondersteunt Windows, Mac en Linux servers. Alle back-ups kunnen indien gewenst gemaakt worden terwijl u werkt zonder dat eventuele applicaties gesloten moeten worden.

Image Back-up

Met een image maakt u een kopie van uw volledige server, desktop of virtuele machine. De image back-up functionaliteit is uniek in zijn soort. Door gebruik te maken van meer dan 100 gepatenteerde features in de software kunt u zelfs een laptop back-up terug zetten op een enterprise server. Deze optie noemen wij: “Universeel herstel”. Dit houdt in dat u onze software ook kunt gebruiken bij hardware upgrades zonder dat u het OS opnieuw moet installeren. Om de functionaliteit volledig te maken kunt u ook een bare-metal back-up herstellen op een virtuele server. Hiermee kunt u bijvoorbeeld testen of uw applicaties geschikt zijn voor in de cloud, of anders gezegd; klaar zijn voor de toekomst. Met deze optie kunt u testen zonder dat u een gehele nieuwe server moet inrichten. Bij een server crash kunt u eenvoudig de image gebruiken om via een opstart schrijf (boot disk) de back-up terug te halen uit de cloud. Wanneer er meer haast is geboden kunt de server direct als VM starten vanuit de portal. Selecteer de dag en tijd van de gemaakte image back-up en wacht slechts enkele minuten tot dat de server volledig is hersteld. Is de back-up te groot dan kunt u een schijf bestellen met uw back-up data die wij dan persoonlijk bij u op kantoor afleveren of opsturen per post. Uiteraard kunnen wij dit ook volledig uit handen nemen voor u in een vooraf opgesteld back-up plan. Kortom, alles is mogelijk en uw bedrijfscontinuïteit is onze business. Voor het volledig ontzorgen hebben wij onder andere remote hands diensten beschikbaar, meer hierover leest u op de aanvullende diensten pagina.

Herstel verloren data met image back-up Systeem kapot herstel data met image back-up

Back-up Service

Back-ups gaan vaak gemoeid met grote hoeveelheden data; data die u niet altijd over het internet kunt sturen. Hiervoor hebben wij extra (kosteloze) diensten beschikbaar zoals seedloading. Dit houdt in dat wij de eerste back-up bij u op kantoor maken en daarna de data importeren op onze back-up servers. Na de eerste back-up worden alleen de veranderingen (ook wel incremental back-ups genoemd) verstuurd en is een eenvoudige internetverbinding vaak al voldoende.

Acronis technologie

De PRO-backup is een oplossing op basis van Acronis technologie. Acronis Cloud back-up is een vooraanstaande oplossing met vele features en functionaliteiten (zie feature lijst). Door de constante ontwikkeling en de vele patenten die er rusten op de software blijft deze uniek in de markt. Backupruimte is officieel partner van Acronis en heeft zelf gecertificeerde mensen in dienst om u direct te kunnen helpen met het instellen of herstellen van uw omgeving.

Ook voor alleen de installatie kunnen wij bij u op kantoor komen of stellen we de back-up remote voor u in. Wanneer de back-ups zijn ingesteld kunt u zoveel back-ups maken en herstellen als u wenst. Er is geen limiet op het maken van back-ups of het uitvoeren van herstel werkzaamheden. Bij een groot incident hebben wij de optie om een gemaakte back-up op een harde schijf te zetten. Deze schijf kunt u ophalen of wij kunnen deze versturen zodat u deze data niet over het internet hoeft te sturen.

Om u een uitstekende ervaring te geven van ons product gebruiken wij alleen A-merken hardware om ons platform online te houden. Zo maken wij gebruik van Dell Compellent voor de opslag en staat de gehele front-end op twee verschillende cloud platformen verdeeld over 2 gecertificeerde datacenters. Daarnaast zijn wij altijd telefonisch bereikbaar, ook buiten kantoortijden.Wij bieden gratis hulp bij installatie en u kunt de software maandelijks omhoog en omlaag schalen. Voordat u het product aanschaft hebben wij de optie om de back-up software 30 dagen geheel kosteloos en zonder verplichtingen te proberen!

Opslag
De software heeft geen limiet in het aantal servers / computers of VM's.
0gb
0 /maand

Populaire Pro Backup pakketten

Pro Back-up

5GB


Standaard dubbel opgeslagen

Geschikt voor kleine desktop systemen

Makkelijk uit te breiden

2.50/maand

Pro Back-up

500GB


Standaard dubbel opgeslagen

Geschikt voor image back-ups en grote server systemen

Makkelijk uit te breiden

150/maand
Altijd & overal bereikbaar

Overal ter wereld inloggen
wanneer het u uitkomt!

Ongelimiteerd groeien

Geen limitaties en extreem flexibel!

Zekerheid zonder zorgen

Onze oplossingen geven u zekerheid en rust.