Volume Back-up

Heeft u grote data sets en zoekt u naar een betaalbare back-up oplossing?

Heeft u grote data sets en zoekt u naar een betaalbare back-up oplossing? Dan is onze Volume Back-up oplossing de juiste keuze. Deze software heeft alle functionaliteiten die u mag wensen van een online back-up oplossing, maar door enkele features zoals bijvoorbeeld image back-up niet aan te bieden, is de prijs van de Volume Back-up oplossing lager dan die van de Pro Back-up. Andere geavanceerde features zoals Exchange mail-level backup, Hyper-v en VMware back-up zijn beschikbaar tegen bijbetaling. Door deze features allemaal los te koppelen betaalt u alleen voor de functionaliteiten die u nodig heeft. Standaard is de software al zeer volledig met meerdere unieke features waaronder de continu back-up, wat betekent dat zodra een bestand is aangepast deze wordt weggeschreven naar de back-up server. Dit is beschikbaar voor databases, maar ook voor losse bestanden. De software werkt uiteraard net zoals al onze andere software op zowel Windows, Mac en Linux.
Veilige back-up van bedrijfsdata

Grote bestanden eenvoudig herstellen

De Online Volume Back-up software beheert u altijd lokaal per machine. In het geval van een virtuele omgeving uiteraard vanuit de hypervisor. Dit maakt het beheer eenvoudig en de veiligheid optimaal. Het herstellen is mede hierdoor net zo eenvoudig, in de software zit een duidelijk herstel menu waarin u eenvoudig bestanden of databases kunt herstellen. Gaat u migreren of heeft u tijdelijk een offline back-up nodig? Dat kan! Onze software kan ook back-ups maken op een externe disk zodat u ook lokaal een kopie kunt maken indien gewenst. Wenst u beide? Dan kan dit eenvoudig in één back-up taak worden ingesteld. Het maken of herstellen van back-ups kan zo vaak u wenst! Wij kennen geen limieten op het maken van back-ups of het herstellen van bestanden. Inplannen van een back-up kan dan ook per uur, dag, week of zelfs maand. Mocht er onverhoopt iets niet lukken? Dan zijn wij dagelijks online en telefonisch bereikbaar, er staat een team van specialisten voor u klaar.

Volume Back-up

Extra zekerheid

Om u van extra zekerheid te voorzien is het mogelijk de online volume back-up oplossing te voorzien van redundant back-ups. Dit betekent dat wij uw back-ups bewaren in twee datacenters. Zo is uw data altijd bereikbaar en beschikbaar in het geval van een grote calamiteit. Uiteraard brengen wij u standaard op de hoogte in het geval dat een back-up niet succesvol is afgerond. Bij herhaaldelijke meldingen zullen wij pro-actief contact met u opnemen om de problemen samen op te lossen, zodat uw data weer veilig online wordt opgeslagen. Voordat u het product aanschaft bieden wij de mogelijkheid om de back-up software 30 dagen geheel kosteloos en zonder verplichtingen te proberen! Neem hiervoor contact met ons op Direct over gaan tot bestellen? U kunt maandelijks weer opzeggen!

Opslag
Onze oplossing kent geen beperking in het aantal gemaakte backups.
0gb
0 /maand

Populaire Volume Back-up pakketten

Volume Back-up

10GB


Betaalbaar instap pakket

Uitbreidbaar met diverse plug-ins

Continu bescherming

2.50/maand

Volume Back-up

500GB


Geschikt voor grote Clusters

Uitbreidbaar met diverse plug-ins

Continu bescherming

75/maand
Direct aan de slag

Na betaling kunt u
direct online!

Altijd & overal bereikbaar

Overal ter wereld inloggen
wanneer het u uitkomt!

Ongelimiteerd groeien

Geen limitaties en extreem flexibel!